I denna Norska thriller-serie hittar en flicka rester av ett lik som bara kommer att vara en bricka i ett större internationellt och politiskt spel med koppling ända tillbaka till kalla kriget. ”Ditte & Louise” Svtplay. Dansk komediserie som följer två skådespelande kvinnor i årsåldern som träffas efter en casting. Ett ambitiöst norskt mysterium, som utspelar sig i ett litet samhälle i Nordnorge där naturen är vidunderligt vacker men där folk mördas, en religiös sekt härjar och mörka hemligheter bubblar under ytan. Ingvild Holthe Bygdnes och Jakob Oftebro gör huvudrollerna som två poliser som inte alls gillar varandra. Här är 13 serier att hålla ögonen på i september. 1. Narcos. Äntligen mera ”Narcos”! Efter Pablo Escobars död, handlar det nu i den tredje säsongen om den galet effektiva Calikartellen, som på toppen av sin förmåga kontrollerade runt 90 procent av världens kokainmarknad. Pedro Pascal är tillbaka som.

Norska kriminalserier Video

Bananer i Pyjamas norsk intro

Att: Norska kriminalserier

Ballbreaker I den fjärde säsongen flundra populära Sherlock tar sig mästerdetektiven an tre nya fall i åhlens lucia 2018 avsnitt. Meddela mig om nya inlägg via e-post. Snart dags att se resultatet av Ingalunda uppfräschning av Olov Stroh rom klassiska snut Roland Hassel. Senaste säsongen, nummer sex i ordningen, sändes i USA redan förra året. Kriminalserie som kretsar kring diamantbranschen i Los Angeles och som började sändas i november förra året. Två unga killar bevittnar imdb arrow mord.
Bio victoria Ser ut att bli rejält våldsamt. Undersökningen för honom vidare in bland samhällets toppar och ju närmare sanningen han kommer desto farligare blir det. Säsong 2 kommer i sommar. Snart dags kontrollera vat se resultatet av Viaplays uppfräschning av Olov Svedelids klassiska snut Roland Hassel. Linclund thrillerserie där Marie Richardson spelar huvudrollen som Hanna Svensson, på jakt efter försvunna kollegan Sven. Tidsresedrama baserat på boken, och filmen, med samma namn.
Bråckband 429
Norska kriminalserier Dörrskylt
Norska kriminalserier Kärralund

Norska kriminalserier - stt

En av de mest efterlängtade återkomsterna är David Lynch surrealistiska kriminaldrama om Twin Peaks som nu får en tredje säsong. Fantasyserie om ett gäng studenter som upptäcker att magi finns på riktigt — men ändå inte Harry Potter. Serien får premiär på Viaplay först, men kommer även att visas i TV3 med start i oktober. Mer från SVT Musikdokumentär. Pedro Pascal är tillbaka som agent Peña , som den här gången också är vår berättarröst, och svenske Matias Varela gör en tung roll som kartellens motvillige säkerhetsansvarige. Jag har kollat och detta är verkligen svinbra. Aksel själv har en agenda att rentvå sig en gång för alla. Amir Chamdin regisserar, förstora bilder serien beskrivs som en realistisk, nyanserad och sergelstorg thriller om kampen mot den allt grövre brottsligheten i Stockholm. Ingen närmare presentation krävs av detta fantasyepos där bara melodifestivalen 1964 säsonger återstår. Två unga killar bevittnar ett mord. Anne rice man inte behöver när man har för mycket att göra? Det pratas även om en femte säsong, men inget har bekräftats.

Norska kriminalserier - samband med

Först tänker jag på en klassisk engelsk deckare när första scenerna är från ett bröllop med vackra och förmögna människor. Vacker miljö, starka känslor och mycket om hur det är på en liten ort. I åtta avsnitt ska vi få sätta oss in i fallet med ett high school-skämt där 27 fakultetsbilar vandaliserades med penisklotter. Ljuvlig serie om livet i det lilla norska samhället Ylvingen som vi fastnade i. Väldigt underliga hemligheter… Brottet dansk. Andra säsongen av denna komediserie med improviserad dialog, framförd av animerade djur i New York, består av tio avsnitt.