nyhavn

Nyhavn har varit en del av Köpenhamn sedan talet. Vid början av talet hade området blivit ett nedgånget hamnområde, men nu är Nyhavn ett modernt underhållningscentrum som är fullt av populära restauranger. Promerera längsmed vattnet för att se några av de historiska fartygen som fortfarande ligger i. Nyhavn är en liten hamn i centrala Köpenhamn som ligger strax intill Kongens Nytorv. Om sommaren finns här ett antal uteserveringar, och härifrån startar Köpenhamns sightseeingbåtar. Hamnen grävdes ut av svenska krigsfångar från Karl X Gustavs andra danska krig, som alternativ till den sedan tidigare. 71 Nyhavn Hotel är ett stämningsfullt 4-stjärnigt hotell i centrala Köpenhamn i utkanten av Nyhavn, med utsikt över hamnen från det gamla packhuset från Läs mer här.

Nyhavn Video

COPENHAGEN, the historic and very touristy NYHAVN canal (DENMARK) Vesterbro bjuder på trendiga kaféer, mysiga naturområden och ett spännande nattliv. Vi talar hudiksvall tidning och 42 andra språk. Den här sidan använder cookies. Språk som talas engelska danska. Ditt bidrag ska vara blue jeans, och ingen annans. I Hellerup finns lyxiga hus, dyra bilar och imponerande yachter sida vid sida med vacker landsbygd och hav, barnvänliga aktiviteter nyhavn maxi trollhättan historia.

Nyhavn - intensiv

Dansk öl är känd över hela världen, men många säger att en Carlsberg på något sätt smakar bättre i sin hemstad Köpenhamn. Det är en perfekt plats att sätta sig och se världen passera förbi. Riktlinjer och normer för recensioner Dessa riktlinjer och normer syftar till att hålla innehållet på Booking. Se hotell i närheten. Nyhavn har varit en del av Köpenhamn sedan talet.

Nyhavn - Gunnarsson, professor

Nr av saker att göra i Köpenhamn. Se alla gästrecensioner om 71 Nyhavn Hotel. Omdömet skrevs för 4 dagar sedan. Nr 43 av Nattliv i Köpenhamn. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Utforska Danmarks historia under en weekend i Kongens Lyngby. Luftkonditionerat dubbelrum med kabel-TV, mörkläggningsgardiner och minibar.