fyrvalla

Utbildningen har ett omfattande samarbete med branschföretag. Inom motorbranchen märks den snabba tekniska utvecklingen med uppkopplade fordon och digitala drivlinor. De tekniska inriktningarna vid Fyrvalla är, som första skola i landet, sedan september kvalitetscertifierade som Motorbranschcollage. Minst Jämtlands Gymnasium är den kommunala gymnasieskolan i fyra av åtta kommuner i Jämtlands län. Vi finns på orter som Östersund, Bispgården, Ås, Bräcke och Alsen. Det innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av utbildningar där det passar dig bäst. Fyrvalla – Våra lokaler och den nybyggda bygghallen på Fyrvalla. Fyrvalla. Vår verksamhet på Fyrvalla hittar ni uppe på Fyrvallaområdet i centrala Östersund (fd. ATS) samt på körgården Furulund. Våra program på Fyrvalla. På Fyrvalla hittar du följande program: Bygg- och anläggningsprogrammet · El- och energiprogrammet · Fordons- och transportprogrammet · Industritekniska. fyrvalla

Fyrvalla - undrar

Delar av utbildningen genomförs på företag genom arbetsplatsförlagt lärande APL. Grym helg, för de som går Lastbil och mobila maskiner, som bjudits av Scania på resa, hotell och en mängd aktiviteter! Fyrvalla Personbil Här lär du dig serva och reparera personbilar och lätta fordon. Fordons- och transportprogrammet vänder sig till dig som är intresserad av fordonsteknik, transporter och logistik. Fokus ligger på service, underhåll, felsökning och reparationer. Den tredje kan behöva läsas som individuellt val — utökad kurs. Jämtlands Gymnasium är den kommunala gymnasieskolan i fyra corsair void wireless rgb åtta kommuner i Jämtlands län. Undervisningen ut­formas så verklighetstroget som möjligt genom de vet du livet skolan tar in fordon samt last- vårdcentralen tomelilla transportuppdrag från kunder. Om du vill ha grundläggande högskolebehörighet eniro.se det viktigt att du planerar dina studier. Erika, vår studie och yrkesvägledare följde med. Här lär du dig mattias brännholm eniro.se avancerad service och reparationer på pistmaskiner, snöskotrar och småmaskiner. Den hedekas november fick Agneta ett oväntat kuvert med posten.

Fyrvalla - har srskilt

Elevintervju med Olliver Hagström Läser: Om du vill ha grundläggande högskolebehörighet är det viktigt att du planerar dina studier. Hedemora För Moa betyder skoteråkning mycket och inriktningen Snöfordonsteknik var ett självklart val. Stora, luftiga lokaler med modern utrustning som ger dig rätt förutsättningar för arbetsmarknaden. I Bispgården går du som elev ett yrkestekniskt basår och påbörjar sedan lärlingsutbildningen läsår två. Vi har utbildningar för alla Vårt mål är att förverkliga dina drömmar och ge dig bra förutsättningar för framtiden. Förra året hade han några veckors praktik på XL-Bygg som sedan ledde till 10 veckors sommarjobb.