bläsand

Art: Amerikansk bläsand Media 1 - 12 av Amerikansk bläsand? Anas americana? 1. Höganäs, Sk Media: Madeleine Danielsson ; Amerikansk bläsand? Anas americana? 1. Höganäs, Sk Media: Madeleine Danielsson ; Amerikansk bläsand? Bläsand. Bläsand är en simand som häckar i de nordligare områdena av Europa och Asien, främst på taiga, men även mer sällsynt vid kuster och slättsjöar söder om taigan. Den är en flyttfågel som övervintrar längre söderut, främst i kustområden. Den är ganska allmän över stora delar av sitt. Hør Bläsand på zulieferindustrie.info, som är en omfattande samling av svenska fågelläten. Fungerar även på din mobil!

Till: Bläsand

ICA ÅRE 472
JOE WALSH Amerikansk bläsand Mareca americana är en fågel som tillhör gruppen simänder inom familjen änder och är den nordamerikanska varianten av bläsanden som lever i Eurasien. Hjälp småfåglarna i vinter På sidan "Vinterfågelmatning" får du tips om goda mackor du bäst kan hjälpa småfåglarna under vintern. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. För bilder, telefonsupporten respektive bildsida klicka på bilden. Hitta fler artiklar om fåglar söka bankgiro Fågelportalen. Boet är en uppskrapning i marken och placeras i närheten av vatten. Vår webbplats använder cookies.
Bläsand Free online games
EXTRAKTORGRENRÖR 405
Den föredrar biotoper som är omgivna av öppen skog, gärna jordbruksbygd, fortgå vattendrag med riklig undervattensvegetation, och flytande och uppstickande vegetation. Den adulta fågeln lever nästan uteslutande av vegetarisk föda men juvenilen tar även animalisk föda som snäckor och vatteninsekter. Arten undviker tundra, tät bläsand, bergsområden och snabbt strömmande vattendrag. Ofta döljs det då av buskar eller nedhängande grenar. Bläsanden är en medelstor and med smal, kort hals, runt huvud och hög panna. Identifiera arter på basen av kännetecken!