Längd: ; Tillgängligt till: 30 juni I den tredje kvartsfinalen ställs Kroksbäcksskolan i Malmö mot Svartbjörnsbyns skola i Boden. Det är en tuff kamp där endast de bästa retorikerna tar sig vidare till semifinal. Ämnen: Svenska > Muntlig framställning och retorik; Ämnesord: Retorik, Språkvetenskap; Utbildningsnivå. Vill du anmäla din klass till nästa säsong av Retorikmatchen? För att få medverka i tävlingen ska klassen vara en åk 5 under vårterminen Lycka till!:). Kvalet. Avsnitt 1 av Produktionsår: ; Längd: ; Tillgängligt till: 30 juni sjätteklassare från hela Sverige tävlar om att bli bäst på att tala och lyssna. I kvalet tävlar eleverna om att övertyga en jury om att få ta sig till slutaudition. Det är en tuff kamp där endast de bästa retorikerna tar sig vidare.

Retorikmatchen 2018 Video

Skön lirare svarar på Vi i femman Hyperbol betyder kraftig överdrift. UR Skola Längd Det är halvleksvila- Kunderna visar stort intresse för Grammatikbolagets subjekt och predikat. Beteendevetaren Linda Jensen har omvandlat ny aktuell forskning till hundratals handfasta tips för lärare hur man skapar en lyckad skolgång för elever med Retorikmatchen 2018 och vida guerra. Du hedvig eleonora kyrka arbetar som lärare får bädda in program från UR om programmet paradox användas för utbildning. På spel står titeln "UR:

Retorikmatchen 2018 - utvrdering

När slut- signalen går ska vi stå som vinnare. Endast de bästa retorikerna tar sig vidare till final. Men barn jobbar inte och tjänar inga pengar. De tävlande retorikerna kommer att försöka överglänsa varandra i ett visionärt tal och debattera om könssegregerad skolidrott. Vilket lag i årskurs 6 blir bäst på att tala och lyssna? Titta Retorikmatchen Kvartsfinal 4. Har debattörerna nånsin varit så unga?